Archief

29/8/2018 SPUL

Spullen. Ze zijn overal. Je tas puilt ervan uit, je bureau ligt er vol mee en je hoofd loopt er van over. Moeten we genoegen nemen met een beetje minder? Moeten we ont-spullen? Het meeste is toch gewoon rotzooi? Totdat je stuit op die ene doos op zolder… vol met spullen waar herinneringen aan kleven. Tijdens onze gloednieuwe muziektheatershow passeren dozen met spullen de revue. We stapelen, verzamelen en pakken uit. Onder regie van Boaz Boele vertellen we onze verhalen op de manier die het beste bij ons past: zingend en onberekenbaar! Ons repertoire is voor elke generatie herkenbaar.

27 oktober
Den Bosch
Theater Artemis
20.15 uur
Toegang 14 euro (of 10 euro voor studenten en personen onder de achttien)
Kaartverkoop via Eventix

10 november
Arnhem
Posttheater
20.15 uur
Toegang inclusief pauzedrankje 16 euro
Kaartverkoop via het theater

18 november
Amsterdam
Polanentheater
15.00 uur
Toegang 14 euro (of 10 euro voor studenten en personen onder de achttien)
Kaartverkoop via Eventix

1 december
Utrecht
Zimihc Wittevrouwen
20.15 uur
Toegang 14 euro (of 10 euro voor studenten en personen onder de achttien)
Kaartverkoop via het theater

8/6/2017 Fuse support act bij Basix

A cappella top-band Basix uit Denemarken staat op vrijdagavond 8 september 2017 in de Noorderlichtkerk in Zeist. Tezamen met Vocal Group Fuse als support act zullen de zes leuke heren het publiek wegblazen met hun vocale kunsten en enorme kwaliteit. Basix is een graag geziene gast in de theaters in Nederland en over de hele wereld, en doet met dit concert voor de eerste keer Zeist aan.

Basix reist de hele wereld over om hun zangkunsten aan groot publiek te laten horen. De band bestaat uit zes professionele zangers. Wat klinkt als een orkest, wordt gevormd door zes unieke stemmen. Basix staat wereldwijd bekend als een waanzinnige en unieke a capella band. Met verschillende muziekprijzen in hun broekzak blijven deze Deense vocalisten een steeds groter aantal luisteraars rond de wereld verbazen. Ze beheersen allerlei genres, van pop en r&b tot jazz, soul en rock. Ze zingen spectaculair eigen werk en brengen schitterende, vernieuwende arrangementen van bekende nummers.

Fuse en Basix wisselen elkaar af tijdens dit bijzondere concert, met een verrassende afsluiter!

Aanvang: 20.30 uur
Adres: Noorderlichtkerk, Bergweg 92b in Zeist
Kaarten: 15 euro voorverkoop, 17.50 aan de kassa
Reserveren

6/12/2016 Nieuwe Vocal Group

Fuse is een nieuwe vocal group met een bevlogen en ‘upstream’ inslag, sterke stemmen en controbas samen zorgen voor een fusie van eigenwijze muziekkeuzes.

Denk aan: twaalf vrouwen tussen de 25 en 40 jaar die zingen met hart en ziel, en met draadloze microfoons het podium pakken.

De muzikale identiteit van Fuse omvat keuzes die tegendraads zijn maar altijd raken, met artiesten als Björk, Eefje de Visser, Gregory Porter, Bon Iver en Lianne la Havas.

Details: repetities in Utrecht op dinsdagavond, tien concerten per jaar, muzikaal leider Tijs Krammer.

We zijn nog op zoek naar een goede sopraan.

3/12/2016 Audities en start

We zijn nog op zoek naar een goede sopraan. Ben je beschikbaar op dinsdagavond en heb je zin om bij Fuse te zingen, kom dan gerust eens bij onze repetitie kijken en meedoen, waarna je auditie kunt doen als je wilt.

Als je auditie wilt doen, laat het ons dan weten! Op de auditie horen we graag een pop- of jazznummer van je. Laat ons een paar dagen van tevoren even weten welk nummer je gaat zingen. Dan zorgen wij voor de akkoorden, zodat we je kunnen begeleiden op de piano.

Als je eerst kennis wilt maken, kan dat natuurlijk ook. Je bent vanaf 19.45 uur welkom op één van de van de repetities. We repeteren in de Daltonschool in Rijnsweerd, Jan Muschlaan 24.