Fuse gaat nu écht weer het podium op!

Eigenlijk had Fuse allang op het podium gestaan met East Dock Voices en vocal group Twelve ware het niet dat een zoveelste lockdown roet in het eten gooide.

Maar zondagavond 12 juni is het écht zover! Drie groepen die alle drie gruwelijk veel van closeharmony houden, altijd met microfoons zingen en samen één dirigent delen; Tijs Krammer. Behalve dat ze alle drie ook veel te lang nauwelijks hebben kunnen repeteren, laat staan optreden, zijn er verder eigenlijk weinig overeenkomsten.

Vocal group Twelve is vijf jaar geleden opgericht en daarmee de oudgediende van het stel. De mannen en vrouwen van Twelve zingen uitsluitend a capella en doen dat zo geraffineerd dat je de instrumenten niet eens mist.

De powervrouwen van Fuse zingen geen middle-of-the-road repertoire en zijn altijd een tikje tegendraads. Samen met hun vaste gitarist Tara zingen ze recht het hart in bij hun publiek.

East Dock Voices zijn de jonkies van het stel. Zowel letterlijk als figuurlijk, maar vergis je niet, ze blazen je omver waar je bij staat. Gestart in 2019 dus nog nauwelijks de kans gekregen om van zich te laten horen.

Wees welkom op deze zalige zondagavond met een proeverij van heerlijke vocale muziek tijdens dit unieke Triple-concert.

Kaartjes zijn hier te bestellen voor het concert op zondag 12 juni om 20:00 uur in Castellum Hoge Woerd.