Fuse heeft een nieuwe zangeres!

Ik stel me graag aan jullie voor. Ik ben Sandra van Hoof. In mijn dagelijks leven ben ik moeder van een zoon en een dochter en coach ik mensen (individueel, teams en leiders) binnen diverse organisaties.

Vanaf mijn kleutertijd ben ik niet te houden geweest in alles wat met persoonlijke expressie te maken heeft : ) klassiek ballet, moderne dans, ballroom, latin, salsa, improtheater, schilderen, songteksten schrijven en heel veel zingen. Als (mezzo)sopraan heb ik in de afgelopen jaren veel geleerd, zangles gehad, workshops gevolgd en ervaring opgedaan bij diverse koren en een vocalgroup die opdrachten kreeg voor uiteenlopende doelen.

Het is een welbewuste keuze om te zingen bij Fuse: songs met een ziel, teksten die een verhaal vertellen, arrangementen die nergens vanzelfsprekend zijn en diepte kennen, muziek die mensen raakt en een team talentvolle mensen die vanuit hun gevoel en gedrevenheid met elkaar op de b├╝hne staan. Ik voel me bevoorrecht met iedereen te mogen samenwerken.